TEXTO

AYÚDANOS a reclamar nuestra escuela. Pulsa para enviar un mail al DEPARTAMENT D´ENSENYAMENT Y ORGANIZACIONES POLITICAS"
Si lo deseas puedes escribirles tus comentarios y si no, puedes enviarlo sin escribir nada

Mil GRACIAS por tu apoyo

ENVIAR CORREO DEPARTAMENTO DE EDUCACIÓN Y ENTIDADES POLITICAS

TRADUCTOR

miércoles, 20 de marzo de 2013


.....semana 12....

El pasado viernes tuvo lugar la asamblea abierta en el gimnasio del colegio Ernest Lluch, de la cual adjuntamos nota de prensa que resume de manera clara todo lo que se trató durante la misma.


"El divendres passat 15 de març l’AMPA de l’Escola Nova d’Abrera ha organitzat una assemblea sota el títol de “Què està passant i que pot passar des d’ara amb la tercera escola?” per denunciar la situació de paralització de la construcció d’aquesta escola per part de la Generalitat de Catalunya.
La Junta de l’AMPA ha recordat als prop de 60 pares i mares que s’han aplegat al gimnàs del col·legi Ernest Lluch que l'alumnat de l'Escola Nova Abrera porta ja més de tres anys en barracons, en una situació lamentable que, entre d’altres problemes, dificulta l'elaboració d'horaris, el menjador està massificat, no disposen de biblioteca, falten espais per treballar amb grups reduïts, per emmagatzematge, sala de reunions, en dies de pluja dels terrenys sobre els quals estan enclavats els barracons es fan intransitables ...
També s’ha fet memòria de les actuacions de protesta que s’han dut a terme per part dels pares i mares d’aquests alumnes i s’ha explicat la necessitat de fer encara més pressió per aconseguir que els diners necessaris per a la construcció d’aquesta escola figurin als pressupostos del 2013 de la Generalitat ja que no hi ha cap compromís ferm en aquest sentit. En aquesta línia s’ha sotmès a debat en l’assemblea un pla de d’actuacions de protesta que va des de la presencia de la seva reivindicació en internet i mitjans de comunicació fins a manifestacions i reunions amb els diferents grups parlamentaris.
Finalment s’ha tancat l’acte amb una crida a aplegar forces en aquesta lluita i amb un torn de paraules dels assistents que han criticat tant a l’Ajuntament com a la Generalitat i han denunciat la política de promeses incomplertes i menyspreu a les necessitats dels nois i noies d’Abrera "


Aprovechamos para recordar la próxima reunión prevista para este viernes día 22 desde las 15:00 h en la sala de profesores de nuestra escuela, para tratar las próximas medidas de presión y distribuir por equipos de trabajo cada una de ellas. Recordar que todos podemos aportar alguna ayuda por poco que sea.

Este mismo viernes 22  a las 19:00 tendrá lugar en el ayuntamiento la próxima sesión plenaria donde hemos solicitado intervenir para la lectura de un escrito. Es importante también en este caso, la asistencia de la mayor cantidad posible de padres. Sabemos que los horarios no son los mejores pero tenemos que hacer un esfuerzo. Nuestros hijos lo merecen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario